Een parcours van 2, 3 en 6 km met allerlei spannende hindernissen, waar kinderen en volwassenen over heen of onder door moeten klauteren en natuurlijk ook recht door de modder. Het wordt ook wel een mud run genoemd.

Wanneer: zaterdag 25 mei 2024

Waar: Het recreatiegebied van Down Under aan de Ravensewetering 1, te Nieuwegein.

Doelstelling: Mensen met een ‘hindernis’ het gevoel geven dat ze stoer zijn en trots kunnen zijn op zichzelf.

Doelgroep: Mensen met een verstandelijke beperking, een fysieke beperking, visuele of auditieve problemen, een vorm van autisme of andere ontwikkelingsproblemen. Iedereen die geholpen moet worden bij het verleggen van de grenzen is welkom!

Samenwerking: De Special Obstacle Run wordt samen met Down Under georganiseerd. Zij zijn een professionele en ervaren partij, die dit bijzondere sportevenement met alle bijzondere uitdagingen, fantastisch kunnen begeleiden.

Bereik: 250-300 deelnemers.

Begeleiding & vrijwilligers: Deelnemers nemen zelf een maatje/ begeleider mee naar het evenement om hen te assisteren. Dit is vaak een begeleider, vader, moeder, broer of zus.

Als deelnemers zelf geen maatje hebben en wel mee willen doen, regelen wij een maatje voor ze.

ACHTERGROND

 

De Special Obstacle Run (SOR) is een initiatief van zorgboerderij Griftenstein & Zorg.

De 1e Special Obstacle Run

De eerste SOR was zo’n geweldige ervaring voor de deelnemers, de begeleiders en de organisatie, dat we hebben besloten er een jaarlijks sportevenement van te maken. De SOR is inmiddels een doorslaand succes en heeft landelijke naamsbekendheid.

Mensen met een hindernis

Het draagt de naam Special omdat het voor mensen wordt georganiseerd die niet zo snel mee zullen doen aan de bestaande mudruns.

De ‘Mud runs’ zijn een groot succes voor mensen zonder beperking door het stoere en uitdagende imago, waarbij je grenzen verlegt. Je kunt je helemaal uitleven en doordat je iets onderneemt wat je normaal niet zo snel zou doen, geeft het iedereen een positief zelfbeeld.

Dit jaar alweer de 7e editie!!!

FLYER SPECIAL OBSTACLE RUN 2024

Hieronder de flyer voor 2024. 

Hierbij de link om deze digitaal door te sturen.

Wil je deze flyer in papieren versie, stuur dan een mailtje naar: sor@griftensteinenzorg.nl

VEELVOORKOMENDE VRAGEN