SPONSORING

Als ondernemer in de regio, vriend of liefhebber van de Special Obstacle Run nodigen we je van harte uit voor ons benefietdiner t.b.v. de 7de editie van de Special Obstacle Run.

Beleef deze bijzondere avond met een heerlijk driegangendiner en heb een positieve impact op het leven van mensen met een ‘hindernis’.

Onze droom is om 300 deelnemers gratis te laten deelnemen aan de Special Obstacle Run 2024. Dit mooie initiatief wordt georganiseerd door Griftenstein & Zorg en helpt kinderen en volwassenen meteen ‘hindernis’ om samen met een maatje hun grenzen te verleggen op een hindernisbaan. Deinspanningen van alle deelnemers worden vastgelegd op foto en video en alle deelnemers gaan naar huis met een T-shirt, bidon en medaille. Help jij ook mee onze droom uit te laten komen?

Programma

Geniet deze avond van een driegangendiner inclusief bijpassende wijnen, samengesteld door chefkok Joram van Twillert, van onze partner Van der Valk De Bilt-Utrecht. De deelnemers van Griftenstein & Zorg kijken er naar uit om de gerechten aan iedereen te mogen serveren! Het belooft een avond vol inspirerende verhalen, heerlijk eten én verrassende veilingitems te worden.

Wanneer: woensdag 28 februari 2024, 18.30 uur

Locatie: Van der Valk De Bilt-Utrecht, De Biltsche Hoek, De Holle Bilt 1

Deze avond wordt er een veiling gehouden met unieke items. Met de veiling zamelen we geld in om onze droom te realiseren. Heb je een mooi veilingitem (product, dienst, of iets anders van waarde) dat je wilt aanbieden? Neem contact met ons op.

 

Meld je nu aan voor het Benefietdiner!

Wij streven naar een bijdrage van €175 per couvert.

 

Meer informatie: www.specialobstaclerun.nl

Voor aanmelden van het diner of aanbieden van een veilingitem:

sor@griftensteinenzorg.nl of 0645132406 (Suzanne Baan)

Voor de algemene voorwaarden voor het benefiet diner klik hier

Voor onze begroting 2024 klik hier

SPONSOREN

 

www.hutspotfotografie.nl - Web res (135 van 173)